Välj en sida

Bygg Uddevalla

Carlström Bygg –  bygg Uddevalla

Kvalitativ byggservice

Välkommen till Carlström Bygg. Bor du i Uddevalla med omnejd och behöver hjälp med bygg så kan vi hjälpa dig och läs om våra tjänster här. Vi är ett företag som anser att allt arbete ska genomförs noggrant och med kvalitet, alltför att få 100 procent nöjda kunder.

Vi har alla behörigheter som krävs och arbetar utifrån de yrkesmässiga krav som finns. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några som helst frågor eller funderingar eller om du vill ha en kostnadsfri offert för önskat arbete. Varmt välkommen till oss här på Carlström Bygg, din trygga partner när det kommer till bygg!

Små & stora uppdrag

Oavsett om du endast vill renovera ett enda rum eller en hel villa så ställer vi upp. Vi är ett företag som genomför små såväl som stora uppdrag inom renovering och bygg. Det är alltid den enskilde kundens önskemål och behov som står i fokus när man vänder sig till oss.

Nöjda Kunder

100 procent nöjda kunder är alltid högsta prioritet för oss. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ledord och det genomsyrar allt arbete som vi utför. Vi avslutar aldrig ett jobb innan resultatet motsvarar kundens önskemål. Vi är ett företag som månar om våra kunder!

Erfarna snickare

Vi har arbetat många år som snickare och har lång och bred erfarenhet av det allra mesta inom vår bransch. Tack vare att vi har varit involverade i så många olika slags projekt så ser vi till att det blir som du har tänkt dig, när du vänder dig till oss. Professionella resultat är a och o.

Carlström Bygg i Vänersborg AB