Välj en sida

Bygg Trollhättan

Carlström Bygg – bygg Trollhättan

Bygg för dig i Trollhättan

Välkommen till Carlström Bygg. Bor du i Trollhättan med omnejd och behöver hjälp med bygg har du kommit alldeles rätt. Vi bygger altaner, utför tillbyggnader och renoveringar, till exempel köksrenoveringar. Vad du än behöver hjälp med så kan du vara trygg med kompetensen som finns i företaget. 

Vi kan åta oss både stora och små uppdrag och vill du veta mer om våra tjänster kan du läsa mer här.Vi har alla behörigheter som krävs och arbetar utifrån branschens krav. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du har några spörsmål eller om du vill ha en kostnadsfri offert för önskat arbete.

Små & stora uppdrag

Oavsett om du endast vill renovera ett enda rum eller en hel villa så ställer vi upp. Vi är ett företag som genomför små såväl som stora uppdrag inom renovering och bygg. Det är alltid den enskilde kundens önskemål och behov som står i fokus när man vänder sig till oss.

Nöjda Kunder

100 procent nöjda kunder är alltid högsta prioritet för oss. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ledord och det genomsyrar allt arbete som vi utför. Vi avslutar aldrig ett jobb innan resultatet motsvarar kundens önskemål. Vi är ett företag som månar om våra kunder!

Erfarna snickare

Vi har arbetat många år som snickare och har lång och bred erfarenhet av det allra mesta inom vår bransch. Tack vare att vi har varit involverade i så många olika slags projekt så ser vi till att det blir som du har tänkt dig, när du vänder dig till oss. Professionella resultat är a och o.

Carlström Bygg i Vänersborg AB